Tapahtumat ja kauppa

Paras tapa tutustua tantraan on tulla kokemaan sitä itse. Järjestämme säännöllisesti Helsingissä sekä tantrailtoja että tantran päiväkursseja.  

Olemme joutuneet perumaan osan kevään tapahtumistamme. Toivomme, että kevään kaksi tantrailtaa kuitenkin olisi mahdollista pitää. Olemme luottavaisin mielin ja toivottavasti tapaamme taas pian!

Osta lippu tapahtumiin lippukaupastamme. Lisätietoja tapahtumista löytyy myös ME&WE tantran Facebook sivuiltaLisäksi järjestämme erillistilauksesta tantratapahtumia mm. polttariporukoille ja toimimme seremoniamestareina tantrisissa häissä. Ota yhteyttä!

ME&WE tantrailta 15.1.

ME&WE tantrailta 15.1.

Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
38€

Tammikuun tantrisessa illassamme herkistämme kehomme tantriselle taajuudelle ja läsnäolon riemulle. Tervetuloa kohtaamaan kehollisesti energioitamme yhdistäen! Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Voit tulla yksin tai kaksin pariskuntana. Aiempaa kokemusta ei tarvita, joten ensikertalaisenkin on helppo tulla mukaan. Tantrassa on tärkeää, että sinä voit itsenäisesti tutustua ja päättää, minkä koet mielekkääksi harjoituksissa kullakin […]

Lue lisää »
15 tammikuu 2021
ME&WE paritantrailta 16.1.

ME&WE paritantrailta 16.1.

Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
76€

Pareille tarkoitetussa tantrisessa illassa herkistämme kehomme tantriselle taajuudelle ja läsnäolon riemulle. Tervetuloa tekemään yhdessä upeita ja aistillisia kohtaamisrajoituksia! Niin kuin elämä, myös tantra on täynnä yllätyksiä. Jokainen tantrailtamme on erilainen sisältäen erilaisia läsnäolo- ja kohtaamisharjoituksia. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki parit riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Aiempaa kokemusta ei tarvita, joten ensikertalaistenkin on helppo tulla mukaan. […]

Lue lisää »
16 tammikuu 2021