Marika Madini Yliluoma – olen kouluttautunut Tantric Life Coach®. Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen mm. kiinalaisen lääketieteen terepeuttina ja fytoterapeuttina ovat olleet lähes parikymmentä vuotta elämäntietäni pohjustavia asioita ja tantrisuus on vahvistanut tätä suuntaa. Johtamassani Tammisaaressa sijaitsevassa Knipnäs Hyvän olon keskuksessa saan myös edistää tantran isosanoman eteenpäin viemistä. Tantran avulla olen oppinut arvostamaan ja ymmärtämään enemmän itseäni ja suhde ympäröivään maailmaan on muuttunut rakkaudellisemmaksi. Tantriset kohtaamiset ovat olleet tärkeä ja hyvin luonnollinen tapa kokea läsnäoloa, läheisyyttä ja aistillisuutta erilaisten ihmisten kanssa.

Timo Devatman Yliluoma – olen kulkenut tantrisella polulla vuosia ja matka jatkuu edelleen. Olen myös kouluttautunut Tantric Life Coach®. Tantra on auttanut minua tutkimaan, rakastamaan ja olemaan armollinen itseäni kohtaan ja riittämättömyys on vaihtunut läsnäolemisen iloon ja onnellisuuteen. Arjen tantra on minulle elämäntapa ja omista tarpeista lähtevää. Elämän mottona pidän ajatusta: Elämä on vaarallista, elä siis rohkeasti! Olen vahvasti mukana Knipnäs Hyvän olon keskuksen toiminnan pyörittämisessä, manifestaatiomme toteutumisessa ja unionin vahvistamisessa. 

Tantric Life Coach® on Awarenesstherapyn / Shanti Limnellin kahden vuoden koulutuksen käynyt tantraohjaaja. Tantric Life Coachit ovat perehtyneet yksilövalmennukseen, kehotyöskentelyyn sekä tantrakurssien ja workshoppien vetämiseen.

Tantraillat ja -kurssit antavat oivallisen mahdollisuuden kohdata toisia ihmisiä ihmisinä. Vaikka tässä esittelimme itsemme tarkemmin, voi tapahtumissa jättää kotiin CV:nsä, koulutuksensa, työpaikkansa, tittelinsä ja kaikki muut ns. turhat asiat ja statukset. Tapahtumissamme käytämme kaikkia aistejamme toisen ihmisen kohtaamisessa. Joskus jopa sanat voivat olla turhia. Ihmisinä olemme fysiikkaa, kemiaa ja henkisyyttäkin.

Monet tantraopettajat ovat vaikuttaneet toimintaamme syvästi ja kouluttaudumme säännöllisesti tantran saralla sekä Suomessa, että ulkomailla. Oppimaamme tantrista tietoa jaamme mielellämme sydämestämme käsin eteenpäin tapahtumissamme, suomalaisittain.

Uskallamme unelmoida isosti rakkaudellisen ja läsnä olevan maailman eteen, jossa arjen tantra on meissä läsnä. Manisfestointimme kohde on toteutunut tantrisena Knipnäs Hyvän olon keskuksena, jossa pidetään erilaisia hyvinvointia tukevia kursseja, tantrisuus isona osana mukana. Vanhennuttuamme keskus toivottavasti toimii meille ja samanhenkisille ystäville tantrisena seniorien kohtaamispaikkana, lämminhenkisenä, terveyttä ylläpitävänä, rakkaudellisena tilana elää ilta-auringossa yhdessä.