”Nautin suunnattomasti kaikista kohtaamisista ja tunsin olevani ihan rakkaudesta humaltuneena. Olen niin onnellinen, kun uskalsin heittäytyä mukaan ja sain niin paljon rakkautta, että siitä ”humaltuneena” halusin vaan halata ja pussailla teitä kaikkia. Toivottavasti pääsen taas pian mukaan ja tapaan teitä upeita, ihania, rohkeita ja etenkin ainutlaatuisen erilaisia ihmisiä.”

”Kiitos. Aaaahhh, mul on niiiiiin ravittu olo. Oi kuinka paljon rakkautta ja iloa, keveyttä ja leikkimielisyyttä, kuplintaa ja hekumaa, liitoa ja lentoa yhteen iltaan mahtuikaan.”

”Kaunista kosketusta, elämänvoimaa, mehukkuutta, herkkyyttä, läsnäoloa. Ajatella, kun elämä voisi enenevässä määrin tuntua aina tältä. Ja se voi, kun antaudumme – itsellemme.” 

”Kiitos kun loitte huikean turvallisen tilan, jossa luottamuksellisesti sai kokeilla ja kokea, nauttia ja voimaantua, eheytyä ja täyttyä inspiroivassa energiassa. Ihania ihmisiä vedätte puoleenne ja ympärillenne. Tulen ehdottomasti kylpemään iltoihinne jatkossakin.”

”Elämäni ensimmäisen tantraillan jälkeen voi vain todeta, että olipa ihanat energiat! Jokaisen ihmisen pitäisi kyllä saada kokea tämä hyväksyvä ja rakkaudellinen tunnelma. Iso kiitos kaikista kohtaamisista!”

”Kiitos lämpimästä illasta! Tänään on rauhallinen ja murea olo. Kevään murheet on ainakin hetkeksi työntyneet syrjään.”

”Suuret kiitokset tantraillasta. NIIN paljon rakkautta, hyväksyntää ja kauniita kohtaamisia. Annetaan sen loistaa.” 

”Kiitos tantraillasta! Jälkeenpäin olo rento ja oli hauskaakin. Ujoudelle ja rohkeudelle oli tilaa molemmille. Kiitos ohjaajille ja kaikille osallisille. Lämmin suositus niin ekakertalaisille kuin konkareillekin!” 

”Kiitos, ammatillisella, rakastavalla ja turvallisella läsnäololla loitte tänään ihanan yhteisen illan.” 

”Olo on kuin kaunis jälkkäriastia täynnä ihania makuja ja värejä, kiitos kauniin yhteisen ihmeiden illan. Sydän sykkii koko ryhmälle ja upeille ohjaajille.”

”Nämä tantraillat ovat avanneet sydäntäni, rauhoittaneet mieltäni ja parantaneet sieluni haavoja. Ne ovat muuttaneet elämäni suuntaa ja tapaani suhtautua itseeni ja muihin. Maailma on täynnä lempeyttä ja läsnäoloa, josta en ole aiemmin tiennyt. Itsessäni on herkkyyttä ja hyväksyntää, josta en ole aiemmin tiennyt. Olen valtavan kiitollinen, että olen löytänyt tämän uuden tavan kohdata ja tulla kohdatuksi. Kiitos!” 

”ISO ja lämmin kiitos illasta, mutta myös iso kiitos kaikille osallistujille! Kohtaamiset olivat täynnä tunnetta, jota en olisi ennen iltaa osannut edes odottaa! Ensikertalaisen jännitys oli käsinkosketeltavaa ja olin jo monta kertaa lähdössä kotiin ennen illan alkua. Onneksi jäin ja sain tuntea kaikki ne tunteet, joita tunsin illan aikana! Teitte illasta mahtavan! KIITOS!”