Liput tapahtumiimme täältä

Läsnäolo, aitous, rehellisyys, aistillisuus, läheisyys, hyväksytä, heittäytyminen, yhteys, rajojen asettaminen, kunnioitus, luottamus, rakkaudellisuus, tunteiden salliminen, yhteys itseesi, toisiin ja oman elämän laadun parantaminen. Sana tantra kuvaa kaiken edellä mainitun parhaiten. Tätä tantra merkitsee meille.

ME&WE Flow, vetäjinä Marika ja Timo, järjestää tantrisia tapahtumia, kuten tantrailtoja, kursseja ja työpajoja seksuaalisesta sukupuolesta tai suuntautumisesta riippumatta. Tuomme tantraa arjen tietoisuuteen helppotajuisesti ja käytännön läheisesti harjoitteiden avulla ilman mystiikkaa ja teoriaa, suomalaisittain. 

Tantra tarkoittaa meille itsensä hyväksymistä sellaisena kuin olemme. Olemme ainutlaatuisia ja arvokkaita. Meissä on yksilöllisiä ominaisuuksia, jotka erottavat meidät muista. Tantristen harjoitusten ansiosta luottamus itseemme on kasvanut ja omanarvontunto on vahvempi. Olemme oppineet myös olemaan armollisimpia itseämme ja muita kohtaan. Aistimme ja intuitiomme ovat herkistyneet. Avaudumme nauttimaan luonnosta, ihmisistä ja ympäröivästä maailmasta. Läsnäolo on kaiken a ja o. Mennyt aika on historiaa ja tulevaisuus on arvoitus. Ainoa todellinen hetki on tässä ja nyt. Kehollinen energiamme vapautuu siitä mihin se on kokemusperäisesti kiinnittynyt. Päästämme irti. Voimme muokata ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Tantran merkitys on yhteyden luomisessa itseen sekä muihin ihmisiin syvällisellä ja monitahoisella kohtaamisen tasolla. Tantra avaa intuitiota ja rakkaudellisuutta itseä ja sitä myöten muita kohtaan. Tantra on hyvin käytännöllinen lähestymistapa elämään. Se ei anna valmiita vastauksia sanomalla, mikä on elämän tarkoitus, vaan pikemminkin suosituksia tietoisuuden olemisesta omassa elämässä, tunnistamalla ja vahvistamalla omia vahvuuksia. 

Tantrassa harjoitellaan läsnäoloa, kohtaamisia, omia rajoja, läheisyyttä turvallisessa ilmapiirissä ja sitä myöten saa mahdollisuuden luoda syvää yhteyttä henkisyyden ja kehollisuuden välille. Harjoitukset voivat sisältää mm. hiljaisuutta, ääntä, aistillisuutta, huumoria, leikkisyyttä, kokemusten jakamista, tanssia, liikettä ja kosketusta. Tantran avulla on myös mahdollista tutkia omaa seksuaalisuutta ja saada siihen uusia vivahteita. Tantrisista harjoituksista voi saada vinkkejä omaan seksielämään ja niitä voi jokainen soveltaa itse omalla ajallaan haluamallaan tavalla. 

ME&WE Flow tapahtumissa seksuaalisuutta ei tuoda esille korostetusti eikä harjoituksissa ole alastomuutta, ellei siitä ole erikseen mainittu etukäteen. Voit ainoastaan oman kokemuksen kautta voi tuntea, mitä on läsnäolo, läheisyys, aistillisuus ja rakkaudellisuus sinulle merkitsee. Tantra on matkantekoa omaan itseensä.

Liput tapahtumiimme täältä