Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ME&WE tantrailta 16.9.

syyskuu 16 @ 19:00 - 22:00

38€

ME&WE Flow tantraillassa herkistämme kehomme tantriselle taajuudelle ja läsnäolon riemulle tehden kehollisia läsnäoloharjoituksia yksin ja yhdessä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Voi tulla yksin tai kaksin pariskuntana. Aiempaa kokemusta ei tarvita, joten ensikertalaisenkin on helppo tulla mukaan. Tantrassa on tärkeää, että jokainen voi itsenäisesti tutustua ja päättää, minkä kokee mielekkääksi harjoituksissa kullakin hetkellä. Jokainen osallistuja ottaa vastuun itsestään, kunnioittaen omia ja toisten rajoja ja toiveita. Tapahtumassa ei ole alastomuutta.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, turvavälejä on mahdollista noudattaa ja tapahtumatilassa on kotimainen Genano ilmanpuhdistin tuottamassa puhdasta ja turvallista sisäilmaa. Tapahtumaan saa tulla vain täysin terveenä. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille vielä ennen tilaisuutta.

Kolmen tunnin tapahtuman hinta on 38 euroa. Kannattaa ostaa lippu tapahtumaan hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti ja tantraillat myydään yleensä loppuun hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Osta lippu tapahtumaan lippukaupastamme.

Everyone is welcome, regardless of gender or sexual orientation. You can come by yourself or together with someone as a couple. No previous experience is needed, so first-commers can also join easily.

In tantra, it is important that you can independently explore and decide what you feel meaningful at each moment. Each participant takes responsibility for oneself, respecting both one’s and others’ limits and wishes. The exercises include physical exercises – both alone and together with others. The exercises are relaxed and do not require skills. There is no nudity in the event. We take care of hygiene and put more detailed instructions for those who bought the ticket. You can only come to the event completely healthy.

The price for the three-hour event is 38 euros. We recommend to purchase your ticket well in advance. Places are limited and the event is usually sold-out well ahead of time. You can buy your ticket here.

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 16
Aika:
19:00 - 22:00
Hinta:
38€

Järjestäjä

Me&We
Sähköposti:
meandweflow@gmail.com
Kotisivu:
http://www.meandwe.fi/

Tapahtumapaikka

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map