Asiakaspalaute

”ME&WE vetäjien ohjaukseen on helppo heittäytyä ja heidän hyvä yhteys luo turvallisen ja rakkaudellisen ilmapiirin.” ❤️
”Loistavaa rakkaudellista työtä! Suomalaisessa kulttuurissa on liian vähän tällaista.”

”Te ihanat luotte aina niin turvallisen tilan. Ihan parasta arjen luksusta ja niin paljon kotiin vietävää!” 💞💖
”Tantran pitäisi kuulua kansalaistaitoihin!” ❤👏

”Tantra on pelastanut elämäni! Vihdoin saan pyyteetöntä rakkautta ja lohtua, jota olen etsinyt koko ikäni!”

”Iso kiitos teille järjestelyistä. Nautin suunnattomasti kaikista kohtaamisista ja tunsin olevani ihan rakkaudesta humaltuneena. Olen niin onnellinen, kun uskalsin heittäytyä mukaan ja sain niin paljon rakkautta, että siitä ”humaltuneena” halusin vaan halata ja pussailla teitä kaikkia. Toivottavasti pääsen syksyllä taas mukaan ja tapaan teitä upeita, ihania, rohkeita ja etenkin ainutlaatuisen erilaisia ihmisiä.” ❤️ 

”Kiitos. Aaaahhh, mul on niiiiiin ravittu olo. Oi kuinka paljon rakkautta ja iloa, keveyttä ja leikkimielisyyttä, kuplintaa ja hekumaa, liitoa ja lentoa yhteen iltaan mahtuikaan.

”Kaunista kosketusta, elämänvoimaa, mehukkuutta, herkkyyttä, läsnäoloa. Aatella, ku elämä vois enenevässä määrin tuntua tältä. Ja se voi, kun antaudumme – itsellemme. Kyllä katosi viimeisetkin väsymyksen rippeet – olo tuntuu kerrassaan hehkuvalta. Kiitos rakkaat, loitte huikean turvallisen tilan, jossa luottamuksellisesti sai kokeilla ja kokea, nauttia ja voimaantua, eheytyä ja täyttyä inspiroivassa energiassa. Ihania ihmisiä vedätte puoleenne ja ympärillenne. Tuun ehdottomasti kylpemään iltoihinne jatkossakin.” ♥

”Elämäni ensimmäisen tantraillan jälkeen voi vain todeta, että olipa ihanat energiat! Jokaisen ihmisen pitäisi kyllä saada kokea tämä hyväksyvä ja rakkaudellinen tunnelma. Iso kiitos kaikista kohtaamisista!”

”Kiitos lämpimästä illasta! ♥ Tänään on rauhallinen ja murea olo. Kevään murheet on ainakin hetkeksi työntyneet syrjään.”

”Suuret kiitokset tantraillasta minunkin puolestani. NIIN paljon rakkautta, hyväksyntää ja kauniita kohtaamisia. Annetaan sen loistaa.”

”Kiitos tantraillasta! Jälkeenpäin olo rento ja oli hauskaakin. Ujoudelle ja rohkeudelle oli tilaa molemmille. Kiitos ohjaajille ja kaikille osallisille. Lämmin suositus niin ekakertalaisille kuin konkareillekin!” ❤️ 

”Kiitos! Ammatillisella, rakastavalla ja turvallisella läsnäololla loitte tänään ihanan yhteisen illan.”

”Kiitokset kaikille lämpimistä kohtaamisista, teidän luomassa rakkauden ilmapiirissä oli hyvä tuntea ja turvallista kohdata.”

”Olo on kuin kaunis jälkkäriastia täynnä ihania makuja ja värejä, kiitos kauniin yhteisen ihmeiden illan. Sydän sykkii koko ryhmälle ja upeille ohjaajille.”

”Nämä tantraillat ovat avanneet sydäntäni, rauhoittaneet mieltäni ja parantaneet sieluni haavoja. Ne ovat muuttaneet elämäni suuntaa ja tapaani suhtautua itseeni ja muihin. Maailma on täynnä lempeyttä ja läsnäoloa, josta en ole aiemmin tiennyt. Itsessäni on herkkyyttä ja hyväksyntää, josta en ole aiemmin tiennyt. Olen valtavan kiitollinen, että olen löytänyt tämän uuden tavan kohdata ja tulla kohdatuksi. ♥ Kiitos!”

”ISO ja lämmin kiitos kaikille osallistujille! ❤️ Kohtaamiset olivat täynnä tunnetta, jota en olisi ennen iltaa osannut edes odottaa! Ensikertalaisen jännitys oli käsinkosketeltavaa ja olin jo monta kertaa lähdössä kotiin ennen illan alkua. Onneksi jäin ja sain tuntea kaikki ne tunteet, joita tunsin illan aikana! Teitte perjantai-illasta aika mahtavan! KIITOS!”

”ME&WE yhteisö on enemmän kuin perhe. Ihanaa, kun voi heittäytyä täysillä luottaen.”
”Upeaa, kauneinta mitä olen koskaan kokenut!” ❤️