Meistä

Marika Madini  Yliluoma on kouluttautunut Tantric Life Coach®. – Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen mm. kiinalaisen lääketieteen terepeuttina ja fytoterapeuttina ovat olleet yli 15 vuotta elämäntietä pohjustavia asioita ja tantrisuus on vahvistanut tätä suuntaa. Tantran avulla olen on oppinut arvostamaan ja ymmärtämään enemmän itseäni ja suhde ympäröivään maailmaan on muuttunut rakkaudellisemmaksi. Tantriset kohtaamiset ovat olleet minulle tärkeä ja hyvin luonnollinen tapa kokea läsnäoloa, läheisyyttä ja aistillisuutta erilaisten ihmisten kanssa. 💕

Timo Devatman Yliluoma on kulkenut tantrisella polulla vuosia ja matka jatkuu. Hän on myös kouluttautunut Tantric Life Coach®. – Tantra on auttanut minua tutkimaan, rakastamaan ja olemaan armollinen itseäni kohtaan. Riittämättömyys on vaihtunut läsnäolemisen iloon ja onnellisuuteen. Arjen tantra on minulle elämäntapa ja omista tarpeista lähtevää. Elämän mottona pitän ajatusta: Elämä on vaarallista, elä siis rohkeasti.

Tantraillat ja -kurssit antavat oivallisen mahdollisuuden kohdata toisia ihmisiä ihmisinä. Vaikka tässä esittelimme itsemme tarkemmin, voi tapahtumissa jättää kotiin CV:nsä, koulutuksensa, työpaikkansa, tittelinsä ja kaikki muut ns. turhat asiat ja statukset. Tapahtumissamme käytämme kaikkia aistejamme toisen ihmisen kohtaamisessa. Joskus jopa sanat voivat olla turhia. Ihmisinä olemme fysiikkaa, kemiaa ja henkisyyttäkin.

Anna itsellesi tilaisuus kokea joka kerta jotain ainutlaatuista! Lämpimästi tervetuloa tantrisiin tapahtumiimme yksin tai yhdessä!

Tantric Life Coach® on Awarenesstherapyn / Shanti Limnellin kahden vuoden koulutuksen käynyt tantraohjaaja. Tantric Life Coachit ovat perehtyneet yksilövalmennukseen, kehotyöskentelyyn sekä tantrakurssien ja workshoppien vetämiseen.

Monet tantraopettajat ovat vaikuttaneet toimintaamme syvästi, kuten mm. Kirsti Kuosmanen, Prem Santoshi, Prem Sarani, Jonathan Yotan, Pragita & Sudeva ja Swami Anahata. Kouluttaudumme jatkuvasti tantran saralla sekä Suomessa, että ulkomailla. Oppimaamme tantrista tietoa jaamme mielellämme sydämestämme käsin eteenpäin tapahtumissamme.

Uskallamme unelmoida isosti rakkaudellisen ja läsnäolevan maailman eteen, jossa arjen tantra on meissä läsnä. Manisfestointimme kohde on Villa Madini, tantrinen hyvinvointikeskus, jossa voimme tulevaisuudessa pitää erilaisia hyvinvointia tukevia kursseja, tantrisuus isona osana mukana. Vanhennuttuamme keskus toimisi meille ja samanhenkisille ystäville tantrisena vanhainkotina, lämminhenkisenä, terveyttä ylläpitävänä, rakkaudellisina tilana elää ilta-auringossa yhdessä. ❤️