Meistä

Marika Madini  Yliluoma on kouluttautunut Tantric Life Coach®. Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen mm. kiinalaisen lääketieteen terepeuttina ja fytoterapeuttina ovat olleet yli 15 vuotta elämäntietä pohjustavia asioita ja tantrisuus on vahvistanut tätä suuntaa. Tantran avulla hän on oppinut arvostamaan ja ymmärtämään enemmän itseään ja suhde ympäröivään maailmaan on muuttunut rakkaudellisemmaksi. Tantriset kohtaamiset ovat olleet hänelle tärkeä ja hyvin luonnollinen tapa kokea läsnäoloa, läheisyyttä ja aistillisuutta erilaisten ihmisten kanssa. 💕

Timo Devatman Yliluoma on kulkenut tantrisella polulla vuosia ja matka jatkuu. Hän on myös kouluttautunut Tantric Life Coach®. Tantra on auttanut Timoa tutkimaan, rakastamaan ja olemaan armollinen itseään kohtaan. Riittämättömyys on vaihtunut läsnäolemisen iloon ja onnellisuuteen. Arjen tantra on hänelle elämäntapa ja omista tarpeista lähtevää. Elämän mottona hän pitää ajatusta: Elämä on vaarallista, elä siis rohkeasti.

Erik Mattsson on suomalais-meksikolainen ja koulutukseltaan KTM sekä seksuaalineuvoja. Erik on mm. opiskellut tantraenergiahierojaksi Saksassa ja kouluttautuu lisää tantran saralla sekä Suomessa, että ulkomailla. Elämä on jatkuvaa oppimista ja Erikille on suuri ilo voida jakaa oppimaansa ja kokemaansa myös muiden kanssa. Jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen ja me kaikki opimme toisiltamme vuorovaikutuksessa. Maailma tarvitsee lisää rakkaudellisuutta, toisten kunnioittamista ja toisista välittämistä. ❤️

Tantraillat ja -kurssit antavat oivallisen mahdollisuuden kohdata toisia ihmisiä ihmisinä. Vaikka tässä esittelimme itsemme tarkemmin, voi tapahtumissa jättää kotiin CV:nsä, koulutuksensa, työpaikkansa, tittelinsä ja kaikki muut ns. turhat asiat ja statukset. Tapahtumissamme käytämme kaikkia aistejamme toisen ihmisen kohtaamisessa. Joskus jopa sanat voivat olla turhia. Ihmisinä olemme fysiikkaa, kemiaa ja henkisyyttäkin.

Anna itsellesi tilaisuus kokea joka kerta jotain ainutlaatuista! Lämpimästi tervetuloa tantrisiin tapahtumiimme yksin tai yhdessä!

Tantric Life Coach® on Awarenesstherapyn / Shanti Limnellin kahden vuoden koulutuksen käynyt tantraohjaaja. Tantric Life Coachit ovat perehtyneet yksilövalmennukseen, kehotyöskentelyyn sekä tantrakurssien ja workshoppien vetämiseen.

Monet tantraopettajat ovat vaikuttaneet toimintaamme syvästi, kuten mm. Kirsti Kuosmanen, Prem Santoshi, Prem Sarani, Jonathan Yotan, Pragita & Sudeva ja Swami Anahata. Kouluttaudumme jatkuvasti tantran saralla sekä Suomessa, että ulkomailla. Oppimaamme tantrista tietoa jaamme mielellämme sydämestämme käsin eteenpäin tapahtumissamme.

Uskallamme unelmoida isosti rakkaudellisen ja läsnäolevan maailman eteen, jossa arjen tantra on meissä läsnä. Manisfestointimme kohde on Villa Madini, tantrinen hyvinvointikeskus, jossa voimme tulevaisuudessa pitää erilaisia hyvinvointia tukevia kursseja, tantrisuus isona osana mukana. Vanhennuttuamme keskus toimisi meille ja samanhenkisille ystäville tantrisena vanhainkotina, lämminhenkisenä, terveyttä ylläpitävänä, rakkaudellisina tilana elää ilta-auringossa yhdessä. ❤️