Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ME&WE paritantrailta 19.8.

elokuu 19 @ 19:00 - 22:00

76€
Pareille tarkoitetussa tantrisessa illassa herkistämme kehomme tantriselle taajuudelle ja läsnäolon riemulle. Tervetuloa tekemään yhdessä upeita ja aistillisia kohtaamisrajoituksia! Niin kuin elämä, myös tantra on täynnä yllätyksiä. Jokainen tantrailtamme on erilainen sisältäen erilaisia läsnäolo- ja kohtaamisharjoituksia.
Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki parit riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Aiempaa kokemusta ei tarvita, joten ensikertalaistenkin on helppo tulla mukaan.
Tapahtuman osallistujamäärää on rajattu, turvavälejä on mahdollista noudattaa ja tuomme aina tapahtumiimme mukaan kotimaisen nanoluokan Genano ilmanpuhdistimen. Tapahtumaan saa tulla vain täysin terveenä. Tarkemmat hygieniaohjeet lähetämme lipun ostaneille ennen tilaisuutta.
Tantrassa on tärkeää, että te voitte itsenäisesti tutustua ja päättää, minkä koette mielekkääksi harjoituksissa kullakin hetkellä. Harjoitukset ovat rentoja eivätkä vaadi taitoja. Tapahtumassa ei ole alastomuutta.
Kolmen tunnin tapahtuman hinta on parilta (2 henkilöä) 76€. Kannattaa ostaa lippu tapahtumaan hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti ja tantraillat myydään yleensä loppuun hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Osta lippu tapahtumaan lippukaupastamme https://www.meandwe.fi/tapahtumat/
In our couple tantric evening we sensitize our bodies to the tantric frequency and to the joy of being present. Every couple is welcome, regardless of gender or sexual orientation. No previous experience is needed, so first-comers can also join easily. The exercises are relaxed and do not require skills. There is no nudity in the event.
The price for the three-hour event for a couple (2 persons) is 76€. We recommend to purchase your ticket well in advance. Places are limited and the event is usually sold-out well ahead of time. You can buy your ticket here https://www.meandwe.fi/tapahtumat/

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 19
Aika:
19:00 - 22:00
Hinta:
76€
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Me&We
Sähköposti:
meandweflow@gmail.com
Kotisivu:
http://www.meandwe.fi/

Tapahtumapaikka

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map