Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elämänilon ja kohtaamisen 24h tantrakurssi

kesäkuu 12 @ 13:00 - kesäkuu 13 @ 13:00

189€

Vuorokauden mittaisessa tantra-intensiivissä Tammisaaren Knipnäs Hyvän olon keskuksessa 12.-13.6.2021 herkistämme kehomme tantriselle taajuudelle ja energioiden yhdistämiselle. Virittäydymme viipyilevillä kohtaamisharjoituksilla korostaen hetkessä olemista ja aitoa läsnäoloa. Kohtaamme toisemme uudelleen pitkän talven jälkeen ilolla ja uteliaisuudella. Niin kuin elämä, myös tantra on täynnä ihania yllätyksiä. Tule mukaan kokemaan tantrista elämisen riemua Knipnäs Hyvän olon keskuksen vehreälle kesälaitumelle Tammisaareen!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Tantrassa on tärkeää, että sinä voit itsenäisesti tutustua ja päättää, minkä koet mielekkääksi harjoituksissa kullakin hetkellä. Jokainen osallistuja ottaa vastuun itsestään, kunnioittaen omia ja toisten rajoja ja toiveita. Tapahtumassa tehdään kehollisia harjoituksia yksin ja yhdessä.

Ohjaajina tantraopettaja, valmentaja ja psykoterapeutti Kirsti Kuosmanen sekä Tantric Life Coachit Marika ja Timo Yliluoma.
Tilaisuus alkaa ja päättyy lounasruokailuun. Lipun hintaan 189€ sisältyy majoitus 1-2 hengen huoneissa, maittava kasvisruoka sekä intensiiviohjelma.

Paikalle Knipnäsiin voi halutessaan tulla jo perjantaina nauttimaan luonnosta, merestä ja rauhasta. Tästä yöpymisestä sekä puuroaamiaisesta on erillinen maksu. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua perjantaina ammattikuvaajan henkilökohtaiseen boudoir kuvaukseen Knipnäsin upealla puistopihalla. Saat 10 kuvaa hintaa vain 50€. Tutustu kuvaesimerkkeihin valokuvaajan sivuilta täältä. 

Tammisaareen pääsee helposti myös junalla ja asemalta on Knipnäsiin vain 1,5km matka. Tarvittaessa voimme myös noutaa asemalta. Tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen lähetämme lipun ostaneille ennen tilaisuutta.

Otamme kurssille vain rajallisen määrän osallistujia (ohjeistuksien mukaan Itä-Uudellamaalla voi kokoontua sisätiloissa kesäkuussa niin, että kurssitoiminta on mahdollista). Kurssisalissa on reilusti tilaa ja välimatkoja voi pitää. Lisäksi salin sisäilmaa puhdistaa Genano ilmanpuhdistin. Paikalle saa tulla vain täysin terveenä. Sairastapauksessa voimme siirtää lippusi seuraavaan tapahtumaamme. Liput ovat myynnissä 8.6. saakka, joten varmista paikkasi pian!

Lämpimästi tervetuloa!

Osta lippu täältä

Tiedot

Alkaa:
kesäkuu 12 @ 13:00
Loppuu:
kesäkuu 13 @ 13:00
Hinta:
189€
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Me&We
Sähköposti:
meandweflow@gmail.com
Kotisivu:
http://www.meandwe.fi/

Tapahtumapaikka

Knipnäs Hyvän olon keskus
Linnunlaulu 1
Tammisaari, 10650 Finland
+ Google Map
Kotisivu:
www.knipnas.fi